La capsa de les sorpreses

La Capsa de les Sorpreses ens acompanyarà al llarg d’aquest curs amb diferents propostes sorpresa. Amb ella anirem descobrint, investigant i experimentant amb diferents elements i materials relacionats amb la temàtica del cos humà i les emocions, coneixent coses sobre nosaltres mateixos i també dels altres.   

Amb les primeres propostes que ens ha deixat aquesta capsa tan misteriosa, ens ha donat per xerrar molt sobre: els nadons; de com hem anat canviant amb els anys; hem pres consciència de les nostres parts del cos, de les diferències entre els nins i les nines, etc.

L’art també ens ajuda a prendre consciència del nostre cos i a treballar les emocions i l’expressió personal, i amb la nostra part més artística ens hem representat amb elements de la tardor, grafismes i aquarel·les.

La capsa també ens ha duit un joc nou a l’aula: L’oca del cos humà! Una oca un poc diferent i peculiar que ens ajuda a treballar molts conceptes de manera divertida.

Els nins i nines de 5 anys A i B.