#YOMEQUEDOENCASA

1.- Bon dia!
Mirau les fotos d’aquests nins i nines… Segur que pensau que no els coneixeu….però no és així. Són els/les vostres mestres!! a veure si amb l’ajuda dels familiars endivinau qui és qui. Vos deixam una pisteta de quins mestres podrien ser:
– Aina
– Maria Antònia.
– Sergi
– Mar
– Ana Fuentes
– Belén
– Ana Homar
– Cati
– Xisca de psico

2.- CERCAM LLETRES!
En un fol escrivim diferents lletres (en majúscules), separades entre sí. Posem al damunt una safata transparent i hi posem sucre, de manera que les lletres quedin cobertes. Podeu afegir també grans d’arròs, pompones, purpurina o el que tingueu per fer-ho més emocionant. Després, preparam unes targetes individuals amb les mateixes lletres que hi ha escrites al fol. Es tracta d’anar mostrant targetes i que amb l’ajuda d’algun estri (un pinzell, cullera o el que tingueu), cerquin aquesta lletra movent el sucre.

*Si trobau que no els motiva, podeu començar fent la mateixa activitat però en comptes de lletres posar-hi dibuixos o imatges que els agradin. No treballaran lletres però si associació, i al entendre la dinàmica del joc, podreu introduir després més fàcilment les lletres.