#YOMEQUEDOENCASA

ACTIVITAT 1:

Els llibres ens fan crear històries molt interessants que ens fan que ens fiquem a un món dins la nostra imaginació… Però que em dieu de les portades dels contes? És el primer contacte que tenim amb el llibre i ens ha d’agradar molt… Perquè no fem un joc? Cerqueu un llibre de ca vostra i intenteu imitar la portada… Passarem una estona molt divertida.

ACTIVITAT 2: 

Estem segurs que la llegenda de Sant Jordi té alguna part que t’agrada molt… Segur que hi ha un moment que és el teu preferit… Per què no ens ho fas saber amb un dibuix i ens ho envies? Esperem els dibuixos de tots els nins i nines d’infantil! ÀNIM!

ACTIVITAT 3: 

Després d’haver fet aquest dibuix, segur que teniu molt present la llegenda de Sant Jordi. Per què no agafau les titelles tan boniques que vareu fer i representeu el conte a les vostres famílies?

UNA FORTA ABRAÇADA!