#YOMEQUEDOENCASA

DIA 30:

ACTIVITATS:

→ Segur que coneixeu a molts d’artistes com en Kandinsky, en Hundertwasser, en Picasso… Per què no ens convertim avui en petits-grans artistes i feim un quadre ben divertit amb papers de revistes, diaris, fols de colors i tot allò que tenguem per casa que ens pugui servir? → Sabem que és important tenir moments de descans i relaxació al llarg del dia. A l’escola sempre descansam una mica quan tornam del pati. A casa també ho podeu fer! Provau de iniciar-vos al IOGA. (Aquí teniu uns links) https://www.youtube.com/watch?v=OAmdznGnCaE&list=PLXXK92W_TbtfLxHS4OsXddX_3uyIt4Wkn&index=1


→ Segur que si anau a la cuina de ca vostra trobareu paquets de pasta. Anam a fer diferents estructures amb ella! Enfilar macarrons dins spaghettis, posant de base una bolla de plastilina , un suro,..