#YOMEQUEDOENCASA

DIA 27:

ACTIVITATS:

→ Segur que per casa trobareu revistes o diaris que ja s’hagin llegit. Mirau a veure quines lletres trobau. Les podeu retallar i aferrar-les a un paper per formar paraules, crear històries, fer el vostre nom, el de les persones que viuen amb voltros, de la vostra mestra,…


–> Que tal nins i nines?, farem una coseta…vos agradaria poder dibuixar que serà el primer que fareu quan puguem sortir al carrer? ja sigui anar al parc, anar a la platja, anar a l’escola, anar a casa d’uns amics…

–> Per cert, també trobem que les noves tecnologies… És a dir, tablets, ordinadors, pantalles… Són interessants per emprar durant aquests dies d’estar a ca nostra…vos hem cercat unes webs on trobareu activitats super divertides… Mireu-les 🙂

www.edu365.cat/infantil/

innoveduca.com/index.php/ca/content/18-infantil

arbolabc.com/juegos-de-numeros

–> Per cert, també seria molt interessant poder practicar la cançó del Nanet que fem amb na Rita no trobau? youtu.be/vl7J6skvNkQ (EL NANET PETIT).

Ah! i pensau a llevar-li una cama a sa Jaia Corema i cantar-li la cançó, que és divendres!!!

Quantes cames li queden???