#YOMEQUEDOENCASA4

DIA 23: 

ACTIVITATS:

→ Anam a aprofitar avui per fer trencaclosques. Ja que teniu molt de temps i comptau amb l’ajuda de la família, per què no provau de fer el més dificil que trobeu per casa?

→ A l’ambient de construccions aprenem a ser grans arquitectes! Podeu intentar fer construccions amb peces o qualsevol material que trobeu a casa com tassons de plàstic, capses, plastelina, escuradents…Demostrau la gran imaginació que teniu!

(Aprofitau per comptar o per classificar per colors, mides, forma, textura).

→ La primavera ja és aquí i anam a fer de jardiners! Avui toca sembrar llavors a un cossiolet cuidar-la molt, (posar-hi terra, regar-la, que tengui claror…) i observar el seu procés al llarg dels dies. Podeu posar el que trobeu per casa (pinyols de fruita, llegums…)

Vos animam a dur-la a l’escola quan ens tornem a veure i ens expliqueu el procés!