DIA 20 #YOMEQUEDOENCASA3

ACTIVITATS:

→ Tots tenim pinces d’estendre la roba a ca nostra, a que si?, idò anem a jugar amb elles; les classificarem per colors, les comptarem,.. i també podem ajudar als nostres pares a estendre la roba de la bugada.

Per fer aquestaactivitat hem de preparar una palangana amb arròs, farina, sèmola o el que trobeu finet per casa ; quan ja la tingueu preparada ja podem practicar a fer les  lletres i els números que sapigueu, què vos pareix la idea?, anem a començar..


→ Ens posam un davantal i entram dins la cuina? 

Anem a fer una recepta de cuina entre tots els membres de la família: uns bombons, unes magdalenes, una coca… Fent-la podem repassar els hàbits per a fer-la: comprar  els ingredients o amb els que tenguem per casa, rentar- nos les mans, preparar els estris de cuina, pesar les quantitats, temps d’espera, etc

 →  Aprofiteu per fer ROBIOLS, de xocolata, confitura, cabell d’angel.  ummmm que bons

Vos deixam la recepta per si vos animau

 Per fer la pasta, necessitau:

 • 250 g de saïm
 • 250 g de sucre
 • 4 vermells d’ou
 • 800-850 g de farina (depèn de la mida dels ous)
 • 60 g de suc de taronja
 • 30 g de xerès dolç
 • 30 g d’oli d’oliva

Alternatives de farciment:

 • confitura de cabell d’àngel
 • confitura d’albercoc
 • crema
 • codonyat
 • brossat (ensucrat i mesclat amb un vermell d’ou i pell de llimona ratllada)

PD: Avui és divendres, recordeu-vos de treure una cama de la Jaia Corema. SEGUR, que es posa molt contenta! 🙂 una forta abraçada!!