DES DE CASA AMB UN SONRIURE :)

Hola famílies i infants! Na Mar i jo estem molt contents que les activitats que estem organitzant vos agradin i que gaudiu molt amb les vostres famílies! Agraïm molt les vostres fotos i les vostres paraules. Estem tots a la mateixa situació i l’hem de viure d’allò més bé que puguem. Una abraçada MOLT GRAN, vos estimam i esper tornar a ajuntar-nos com més aviat millor.

Vos deix algunes imatges que ens heu fet arribar d’aquests primers dies 🙂

Bones amics👦🏻!!!
Com estau?
Noltros a casa 🏡 ens ho passam molt bé!!! No deixam de fer manualitats🎨✍🏻, llegim contes📚, jugam a jocs de taula 🧩🎲i cantam i ballam cançons🎼🥁. També tenc molt de temps per jugar amb els meus animals de jugueta 🐬🐴🐺🐷🐯🦁🐶 i amb els dinosaures!!! agrrrrr🦖🦖🦖
Esper que tots estigueu bé i ens poguem veure aviat!!!😊😊😊
Una forta abraçada!!!😘😘😘

Na Julia també ens envia el seu CORONAVIRUS personalitzat 🙂 y N’Ana Maria una torre molt gran que ha fet amb gots.Na Noa ens envia aquesta foto on es veu l’associació grafia/quantitat. I N’Isaias la seva família amb botons com ha vist al conte.

N’Iker ens envia una foto fent el seu propi globus.

En Vito també ens fa arribar alguns moments divertits de la seva estança a casa.

La disfressa de n’Iker ens ha deixat a tots bocabadats. I n’Aria ens ha fet arribat unes fotos molt divertides realitzant les activitats a ca seva,

N’Elena i en Pau ens han enviat més fotos de tot allò que fan a ca seva. A na Mar i a jo ens agrada molt rebre aquests regalets convertits en fotografies que ens fan els dies més curts.

N’Elena ens ha fet arribat un vídeo dient la poesia de Sant Jordi i una foto que volia compartir amb tots noltros. Una forta abraçada Elena.

Na Lluna també ens ha enviat una foto i podem veure com li ha crescut el cabell moltíssim! (I també ens monstra la seva rosa)