POESIA, E, I, O, U

Com ja sabeu, durant aquests mesos hem pogut gaudir de tres sessions de poesia programades per la biblioteca municipal. Durant aquestes sessions, a més de gaudir de la fantasia i imaginació que envolten el món de la poesia, i d’aprendre i recitar les poesies treballades, també hem pogut aprofitar per sortir al carrer, passejar i gaudir de berenar a l’aire lliure i jugar una estoneta al parc del poble.

Des de la primera sessió de poesia, els nins i nines han anat treballant i aprenent les diferents poesies amb moltes ganes i il·lusió. Però, la darrera sessió de poesia va ser encara més especial, ja que els infants varen ser els protagonistes, compartint amb n’Eulària i n’Antònia tot allò que havien treballat de les poesies a l’aula. A més, com que elles ens havien obsequiat amb moltes poesies, els nins i nines de 5 anys, varen decidir regalar-ne una ells també i preparar una sorpresa per portar a la biblioteca. 

A continuació vos deixam una recopilació d’imatges perquè pugueu veure com han gaudit els nins i nines d’aquestes sortides i de les sessions de poesia.

POESIA, E, I, O, U 5 Anys A

POESIA, E, I, O, U 5 Anys B

Els nins i nines de 5 anys A i B.