CARNAVAL, CARNAVAL!!

Enguany hem viscut un carnaval diferent però no per això menys divertit! I és que hem tengut una visita molt especial… ha vengut el Rei Carnestoltes, el rei dels poca-soltes! I amb la seva alegria, les bromes i les ganes de festa, ens ha contagiat a tots. 

El Rei Carnestoltes ens va donar instruccions de venir cada dia amb un complement diferent i així, venir ben disfressats per ballar, cantar i passar-ho molt bé!  A continuació vos deixam un vídeo perquè pogueu veure com han disfrutat els nins i nines de 5 anys.

Els nins i nines de 5 anys A i B

SOM ARTISTES!!

“Tots els infants neixen artistes. El problema és com continuar sent artistes en créixer”  – Pablo Picasso

Si hi ha un llenguatge universal capaç de traspassar fronteres i cultures, de despertar emocions i de fer visibles les pròpies idees, aquest és l’art. 

A través de l’art podem expressar els nostres interessos, desitjos i pors, al mateix temps que experimentam amb els colors, sentim noves emocions, i simbolitzam records i vivències personals.  

Aquí teniu algunes de les experiències i activitats que hem gaudit darrerament! 

“La creativitat és la intel·ligència divertint-se” – Albert Einstein

Els nins i nines de 5 anys A i B

Aprenent a l’exterior

Hola famílies! Avui vos volem mostrar la nostra part més aventurera i exploradora. Sempre que podem aprofitem per sortir a l’exterior a jugar, explorar i compartir grans aprenentatges. 

A continuació vos deixam un vídeo amb algunes imatges d’aquests moments tan divertits i vos mostram també la sortida que vàrem fer al pinar que hi ha devora l’escola per jugar i berenar a l’aire lliure.

Els nins i nines de 5 anys A i B