Ja és Nadal…

Ja arriba Nadal i per celebrar-ho, els darrers dies d’escola han estat un poc diferents i d’allò més divertits! 

En primer lloc vàrem fer una sortida a la biblioteca del poble per veure un Contacontes de Nadal molt divertit, que combinava el relat amb música i alguns elements, fet que el varen fer més vivencial i motivador.

També, hem realitzat un taller de Nadal on hem experimentat amb fang i hem fet unes figures per decorar els nostres arbres de Nadal!

I com no podria ser d’altra manera, i com que ens hem portat molt bé… hem escrit les nostres cartes als Reis Mags d’Orient i les hem pogut entregar personalment al Patge reial, que ha vengut amb el Follet del pare Noel a visitar-nos i fer un poc de festa!

També, per acomiadar aquest primer trimestre abans de les vacances de Nadal, hem fet una XOCOLATADA! Hem berenat de xocolata calenta i ensaïmada, mmmmm què ha estat de bo!

Així de bé acabam aquest primer trimestre, vos desitjam de tot cor bones festes i una bona entrada d’any 2021!

BON NADAL!!!!

Aquí teniu el LIPDUB DE NADAL!

https://drive.google.com/file/d/1KZgWxSi1Tf4Og4DpDlMhZg1XXHWan2KM/view?usp=sharing

La capsa de les sorpreses

La Capsa de les Sorpreses ens acompanyarà al llarg d’aquest curs amb diferents propostes sorpresa. Amb ella anirem descobrint, investigant i experimentant amb diferents elements i materials relacionats amb la temàtica del cos humà i les emocions, coneixent coses sobre nosaltres mateixos i també dels altres.   

Amb les primeres propostes que ens ha deixat aquesta capsa tan misteriosa, ens ha donat per xerrar molt sobre: els nadons; de com hem anat canviant amb els anys; hem pres consciència de les nostres parts del cos, de les diferències entre els nins i les nines, etc.

L’art també ens ajuda a prendre consciència del nostre cos i a treballar les emocions i l’expressió personal, i amb la nostra part més artística ens hem representat amb elements de la tardor, grafismes i aquarel·les.

La capsa també ens ha duit un joc nou a l’aula: L’oca del cos humà! Una oca un poc diferent i peculiar que ens ajuda a treballar molts conceptes de manera divertida.

Els nins i nines de 5 anys A i B.

EL GRAN SORTEIG

El gran dia ja és aquí i tal volta a partir d’avui s’hagi de posar un plat més a taula. A les 13 hores es realitzarà el sorteig d’en Cheempo! Aquestes dues setmanes els vostres fills/filles han pogut comprar participacions. Qui serà l’afortunat/afortunada? Un ximpanzé anirà a l’alumnat d’infantil, un segon al de 1r Cicle i un tercer al de 2n Cicle.

Recordau que els diners recaptats seran entregats a l’Institut Jane Goodall per continuar estudiant, observant i millorant les condicions que allà es viuen. Gràcies a tots vosaltres hem aconseguit més de 250€! Ens han comunicat que en breu rebrem imatges dels ximpanzés apadrinats.

En el cas de voler tenir el vostre propi Cheempo o regalar-ne un vos passam l’enllaç de la pàgina oficial i la web de l’empresa amb qui hem realitzat la comanda: Nima kids.

A les dues webs, el 50% dels beneficis són entregats a l’IJG.

Enllaç Tenda Solidària Institut Jane Goodall

Enllaç Nima Kids

En el cas d’estar interessats, en Jose Antonio Fernández, persona de contacte Nima Kids ens ha comunicat que gaudirem d’un 20% de descompte. El codi serveix des d’avui fins al 31 de desembre de 2020. En el procés de compra només s’ha d’introduir aquest codi:  CEIP PUNTA DE NAMER 20. El podeu utilitzar tantes vegades com vulgueu. No hi ha límit de compres.

En un plaç de no més de 5 dies, els podeu tenir a casa!

CEIP Punta de n’Amer