LA JAIA COREMA

Com cada any la Jaia Corema ens visita en forma de mural i ens regala moments molt divertits amb les seves cartes setmanals demanant que li llevéssim una cama.
A més, ens informa que el carnaval i la disbauxa ja ha acabat i que ara comencen set setmanes de menjar bé, venir molt a escola i fer un esforç abans de tornar a recarregar la bateria amb les festes de Pasqua.

Per tant, podem donar una benvinguda molt forta a… LA NOSTRA JAIA COREMA!

CARNAVAL CARNAVAL!

Enguany el nostre centre ha proposat modificar el carnaval que sempre fèiem. Enguany hem donat pas al “Senyor Carnestoltes” un rei molt diferent, amant de la festa i de la rialla que ens ha fet passar uns fies MOLT DIVERTITS!

El dilluns va aparèixer per dir les ordres que havíem de complir durant els pròxims dies, i així va ser:
DIMARTS: PEUS DECORATS.
DIMECRES: EL COS BEN VESTIT
DIJOUS: PENTINATS DIVERTITS
DIVENDRES: TOT MESCLAT I GAUDIR DE LA FESTA PINTANT CARES.

POESIA,E,I,O,U

La visita de la poesia a l’escola sempre és un motiu d’aprendre molt i de molta diversió. Gràcies a aquesta visita hem pogut repassar contes, poesies, cançons… que ja havíem escoltat alguna vegada i també altres de noves. 
A més a més, n’Antònia i la seva amiga Eurali ens han dut un gran seguit de dinàmiques i estratègies per aprendre les lletres de manera divertida i significativa.

Encara que teníem una mica de gana perquè era gairebé l’hora de berenar, hem passat una estona GENIAL.

ELS NOSTRES SENYORETS

Ja era hora que arribés el dia. Tant a mestres com a infants ens agrada molt fer de cuiners, encara que sigui únicament un dia. Avui hem fet els famosos SENYORETS. 
A part de ser boníssims i passar una estona genial, hem valorat també l’esforç i la dedicació que gasta la persona que es dedica a això a ca nostra a part dels professionals. 

La veritat que hem passat una estona molt divertida, hem après molt i hem menjat bastant que també és molt important.

SANT ANTONI:

A LA Fi HA ARRIBAT.

La festa més esperada tant per mestres com per infants ha arribat, i és que Sant Antoni podem dir que és una de les tradicions més esperades a les escoles, i no únicament per menjar sobrassada sinó per cantar cançons, disfressar-nos de dimoni, cantar glosses i gaudir amb la resta d’amics i amigues. Així ho hem fet i hem passat un dia genial.

ELS REIS HAN ARRIBAT A L’ESCOLA:

La veritat és que crec que els infants de les classes de 5è d’educació infantil s’han portat molt bé. És a dir, a part dels regals que han duit els reis a les seves cases, els reis també s’han recordat de nosaltres.

Quan hem arribat, a l’estora hi havia un conjunt de regals embolicats on indicava que era per nosaltres. Hem obert els regals i no hem pogut resistir-nos a jugar. 🙂

ANIVERSARIS NOVEMBRE-DESEMBRE

Per descomptat, no hem d’oblidar mai els nostres infants que varen néixer durant els darrers mesos de l’any però que són igual d’importants que la resta. En Pau i na Rosalie han gaudit de la seva festa amb la resta d’infants d’infantil, no obstant això, no ens hem oblidat d’en Vito que encara que no estiguis amb noltros (perquè estava a l’Argentina) hem cantat la cançó també per a ell.

ACTIVITATS D’AULA :)

Cada any intentem millorar i intentar presentar les activitats de la manera més vivencial i significativa possible. Cal dir que els infants estan responent molt bé a la nova metodologia i que els resultats també són molt positius i enriquidors.

Aprendre, divertir-se i gaudir són aspectes fonamentals que donen sentit a la feina dels mestres.

 

 

PATUFET

PATUFET:

Bon dia famílies.

Enguany el grup de 4 anys estem treballant molt la literatura infantil, i amb ella els contes i els seus personatges. Ens agrada molt realitzar activitats el més vivencial i significatives possibles per això hem hagut de dur a l’escola la col on en “Patufet” es va amagar de la pluja, sense oblidar que poc després s’ho va menjar el bou pensant que era una simple col.

Avui hem tastat les cols, tallat i ens hem plantejat moltes preguntes. A la vegada, hem comparat dues cols una mica diferents i hem pogut observar quina era més gran, quina més petita, l’olor que fa i fins i tot el gust que té.