AVUI SÓN LES VERGES.

Com cada any i tradició del nostre territori hem gaudit de la celebració de les verges, hem cantat la seva cançó i hem menjat els bunyols típics. Sabem que hem de tenir cura de la nostra alimentació i els berenars han de ser saludables però…

“Una vez al año no hace daño“.

VISCA LES VERGES:)

PD: A la vegada, és tradició gairebé també fer els nostres propis bunyols amb fang o plastilina i així valorar l’esforç que fan aquelles persones que ens preparen amb tant d’amor els nostres bunyols.

 

 

LA MAGIA DELS CONTES.

La generació del 2015 podríem dir que som uns fanàtics dels contes i treballem gairebé tots aquells continguts a partir dels nostres contes favorits.

Aquesta última setmana ens ha agradat molt el de “Si us plau” que té com a protagonista un conill que nom NIL. La història ens parla d’un conill que fa un vaixell de paper i aquest es trenca a la font del parc. El conillet intenta salvar-ho però no pot, però gràcies a la seva paciència i dedicació li regalen un altre vaixell i és posa molt content.

Els nostres infants han fet el seu propi vaixell, i hem provat si aquest és capaç de surar a l’aigua. A la vegada hem formulat hipòtesis, imaginat històries, comprovat enigmes i un gran seguit d’activitats que han sorgit d’aquest conte meravellós.

    

 

HOLA SETEMBRE :)

BON DIA FAMÍLIES!
Els infants del curs de 5è d’infantil hem començat amb molta força i energia aquest nou curs. Ha sigut molt positiu i enriquidor retrobar-nos amb els nostres companys i companyes, i donar la benvinguda als nous amics que farem enguany. Sense oblidar acostumar-nos a no ser els petits de l’escola i que hagin ocupat la nostra classe de l’any passat.