PREMIS DEL CONCURS DE SANT JORDI!

Enguany Sant Jordi ha estat durant les vacances de Pasqua, no obstant això, no significa que no s’hagi de celebrar o gaudir. Com cada any, vàrem fer un concurs de dibuixos i dracs molt bonics on la participació era totalment voluntària i lliure.

Del grup de 3 anys va haver-hi 3 GRANS guanyadors.

 

CRUZ, EMMA I NICOLÁS

BIBLIOTECA DE SA COMA :)

Avui hem visitat la biblioteca municipal de Sa Coma, és veritat que el contacte constant amb aquest servei ens proporciona una gran varietat d’activitats molt lúdiques i divertides pels més petits on s’ho passen genial!

Hem pogut gaudir d’una conta-contes molt interactiva on la participació constant dels infants ha estat un punt molt fort.

Posteriorment, hem berenat al parc i hem acabat el dia amb una mica de jocs a l’aire lliure.

 

ENS AGRADA LA PLATJA!

Una de les sortides més esperades de totes! ANEM A LA PLATJA! Conèixer un dels punts forts de la nostra illa i que ens fa tenir una gran empenta turística és molt important pels nostres infants. A més, que passar un dia a la platja amb els amics per fer un comiat del segon trimestre i donar la benvinguda a les vacances de Pasqua és un moment únic, sense oblidar poder gaudir de menjar rubiols i panades fetes per nosaltres mateixos.

 

SON FORNÉS

Avui hem anat a Son Fornés (Montuïri). L’excursió ha sigut molt profitosa. Hem començat fent d’arqueòlegs investigant que hi trobàvem dins calaix arqueològic. Després vàrem escoltar un conte on ens vàrem explicar la història d’en “Nur“. Per últim, vàrem poder provar en primera persona com es fa el fil de la roba que portem posada.

Estar en contacte amb els talaiots i tot aquest contingut prehistòric va fer que els infants s’adonessin i poguessin observar tot allò que tenim i que abans no existia. Les diferències entre la vida d’abans i l’actualitat.