ANIVERSARIS DESEMBRE ;)

Avui hem celebrat els aniversaris dels més petits de l’escola! Sempre és un plaer poder gaudir d’aquests moments tan divertits.

MOLTS D’ANYS!!!

 

                                          

PARC DE SA COMA!

Avui hem anat a la biblioteca. L’activitat que estava programada no l’hem pogut fer, no obstant això, hem gaudit d’un dia de parc en el mes de desembre amb un sol radiant.

 

MULTICINES MANACOR!

Una de les sortides més esperades pels infants és la del CINEMA. Per alguns d’ells és la primera vegada que veuen una pel·lícula en un lloc com aquests, es diverteixen i a la vegada aprenent tot un seguit de normes i aspectes que s’han de tenir en compte quan visitem aquests llocs. Cal destacar, que la pel·lícula sempre és en català, ja que normalment no és una llengua emprada pels infants, ja que únicament la senten a l’escola i fomenten la seva pròpia identitat.

 

La lletra “A”.

A part del número 1, hem començat a treballar les primeres lletres dels noms de la classe i hem començat per la A dels nostres companys Adrià, Andrea, Alma i Ana.

 

 

 

EL NÚMERO 1.

Els petits de la nostra escola ja tenen tres anys, no obstant això, per començar des d’un principi hem d’iniciar-nos en el número 1. Per tal de fer-ho de manera més significativa hem emprat un conte, la pissarra digital i fins i tot, un número 1 gran de suro i tela que tenim a la classe. A més, hem pogut visitat la classe de 4 anys B que està especialitzada amb els números.

Per plasmar el traç d’aquest primer número hem fet una feina amb gomets on els resultats han sigut molt positius.