S’ALTRA SENALLA

Bon dia, famílies,

Avui ens ha visitat n’Elisabet de s’altra senalla, que és la federació on es promou el comerç just i el consum responsable a les illes balears. A més, ens ha fet una activitat on hem pogut gaudir i aprendre conceptes i valors Molt importants per a la nostra societat com l’amistat i el respecte.

Us deixem algunes fotografies que han fet les mestres de 1r i 2n:

7 October, 2021 11:16

Hola famílies! Ahir vàrem anar a fer una volta per Sa Coma, i ens ho vàrem passar molt bé! Ens va faltar anar a la platja, però hi anirem aviat! Aquí teniu algunes fotos!

Enviat des del meu iPhone

EL GRAN SORTEIG

El gran dia ja és aquí i tal volta a partir d’avui s’hagi de posar un plat més a taula. A les 13 hores es realitzarà el sorteig d’en Cheempo! Aquestes dues setmanes els vostres fills/filles han pogut comprar participacions. Qui serà l’afortunat/afortunada? Un ximpanzé anirà a l’alumnat d’infantil, un segon al de 1r Cicle i un tercer al de 2n Cicle.

Recordau que els diners recaptats seran entregats a l’Institut Jane Goodall per continuar estudiant, observant i millorant les condicions que allà es viuen. Gràcies a tots vosaltres hem aconseguit més de 250€! Ens han comunicat que en breu rebrem imatges dels ximpanzés apadrinats.

En el cas de voler tenir el vostre propi Cheempo o regalar-ne un vos passam l’enllaç de la pàgina oficial i la web de l’empresa amb qui hem realitzat la comanda: Nima kids.

A les dues webs, el 50% dels beneficis són entregats a l’IJG.

Enllaç Tenda Solidària Institut Jane Goodall

Enllaç Nima Kids

En el cas d’estar interessats, en Jose Antonio Fernández, persona de contacte Nima Kids ens ha comunicat que gaudirem d’un 20% de descompte. El codi serveix des d’avui fins al 31 de desembre de 2020. En el procés de compra només s’ha d’introduir aquest codi:  CEIP PUNTA DE NAMER 20. El podeu utilitzar tantes vegades com vulgueu. No hi ha límit de compres.

En un plaç de no més de 5 dies, els podeu tenir a casa!

CEIP Punta de n’Amer

MÚSICA: FORT FLUIX

Hola nins i nines,

Com estau? Avui vos propós unes activitats de l’ambient de música. Esper que vos agradin molt.

vnd.google-apps.presentationFORT FLUIX

Una abraçada molt forta, vos troba a faltar.

Xisca.

DARRER DIA DEL TRIMESTRE

Hola nins i nines,

Avui és el darrer dia d’aquest trimestre i els nins i nines de 5è i 6è vos han volgut prepara un joc.

Cada any aquest darrer dia era especial. Anàvem junts a la Punta de n’Amer o a la platja a menjar les panades i els robiols que havíem fet a l’escola. També els de primària anaven a cercar ous de Pasqua que els alumnes de 5è i 6è amagaven.

Com ara som a casa supossam que haureu fet les panades i els robiols amb familia. Però els nins i nines de 5è i 6è, enguany, vos conviden a cercar els ous d’una forma diferents.

Hem preparat un video on si mirau bé hi trobareu els ous. A veure si endevinau quants n’hi ha?
decorarhuevospascua.jpg

VIDEO PER CERCAR ELS OUS DE PASQUA

Les respostes les podeu escriu als comentaris del vídeo.

Que passeu bones vacances de Pasqua. Molts d’ànims.

TOT ANIRÀ BÉ